Natt til søndag, en gang etter klokka 02.00, ble belysningen på juletreet til Opperudholtet velforening stjålet.

– Vi er mange som bruker tid på forberedelser, og alle på boligfeltet gleder vi oss over julegrana som lyser så fint i de mørke desember kvelder. Lysene var der lørdag kveld, og har blitt stjålet natt til søndag etter 02.00, da de var sett lysende i denne tiden av beboere på feltet, skriver leder i Opperudholtet velforening, Hans-Kristian Langaard, i en epost til EUB.

Han fortsetter:

– Om noen har tips, så ta gjerne kontakt med oss på Opperudholtet eller politiet da saken er anmeldt som tyveri/hærverk.

Det er ikke første gang Opperudholtet opplever dette. Også for noen år siden ble juletrebelysningen stjålet. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.