– Det er en stor glede for alle lærere og elever som har vært våre samarbeidspartnere. Vi er den eneste skolen i hele Norge som fikk denne tittelen. Til sammen er det 1211 skoler som hører med i dette store nettverket, skriver Barbara A. Zielonka på skolens nettside.

Nannestad vgs. har vært involvert i eTwinning siden august 2011. I løpet av syv år har våre elever deltatt i ni større prosjekter. eTwinning er et gratis nettbasert tilbud til alle lærere og elever/barnehagebarn i 42 land i Europa. Tjenesten legger til rette for samarbeid og digital kompetanseheving gjennom nettverksbygging, kurs og seminar og erfaringsdeling. Nærmere 500.000 dyktige lærere ønsker prosjektpartnere og nyttig samarbeid over landegrensene. Over 4500 norske lærere fordelt på mer enn 1500 skoler og barnehager i Norge er medlem.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.