Etter at Åse Lomsdalen flyttet Cubus fra Sundet til Råholt, har pilene bare gått oppover. Hard jobbing med kundene i fokus førte henne nylig til topps i kjedens interne kåring Cubus Friendship, som viser butikkene som har de mest lojale kundene.

– Dette er en av de gjeveste prisene vi kan vinne, og det er viktig for meg å si at den gjelder hele staben. Vi er takknemlige for kundene som fortsetter å bruke oss, og jeg er takknemlig for å ha et lag som er så gode på kundeservice. Det har vært et eventyr siden jeg åpnet 10. april 2014, sier Lomsdalen og vil gi noe tilbake.

ETT ÅRS FORBRUK

– Vi utlyser nå en konkurranse der vinneren får ett års forbruk med klær. Konkurransen går i fire uker og trekningen skjer før jul, sier hun.

– Hvordan blir man best på kundeservice?

– Det er noe vi hele tiden jobber med. I dagens kjøpesentre er det mange like klær, derfor gjelder det å se og ta godt vare på hver eneste kunde som kommer inn i butikken. Vi akter å fortsette den linjen, for vi skal vinne denne prisen neste år også, ler hun.

Lomsdalen hviler ikke på laurbærene, for hun har flere andre mål med butikken sin. Det første er å passere 600.000 kroner i omsetning på en og samme dag.

BIG SMILE

Gjennom året har alle handelsstander egne merkedager, og for Amfi Eidsvolls del er neste 10. november i det de kaller Big Smile.

– Da holder vi åpent fra klokken 07-23, og målet er å knuse fjoråret. sier hun.

– Og det betyr?

– Da solgte vi klær og sminke for 531.000 kroner, i år skal vi nå 600.000. Det blir i åsfall ny rekord sett bort fra selve åpningsdagen, påpeker hun.

– Er det realistisk?

– Ja, alle rekorder er til for å brytes. Jeg synes 600.000 er et passe tall, men det forutsetter at vi alle må strekke oss enda litt lenger enn i fjor.

– Du omsatte for 21 millioner kroner i 2016. Blir det mer i år?

– Ja, vi skal nå 23 millioner kroner dette året. Også det er helt realistisk med tanke på den utrolige utviklingen på Råholt. Amfi Eidsvoll er bra for hele kommunen fordi vi stopper handelslekkasje og bevarer mer penger i kommunen, sier hun.

Senterleder Nina Kristengård er glad på Lomsdalens vegne.

– Prisen er vel fortjent for dette er en kjempefin butikk. Dessuten sier den noe om servicen på senteret, at folk liker å være her. Og det er bra, sier hun.

LES OGSÅ: Lokal Cubus er helt i norgestoppen i omsetning

Fakta

  • Cubus er en av Skandinavias store kleskjeder, og eies av Varner Retail.
  • Varner-Gruppen er et norsk tekstilkonsern som kontrolleres av familien Varner. De eier rundt 500 butikker i Norge – som Dressmann, Vivikes, Wearhouse, Carlings og Bik Bok.  
  • Åse Lomsdalen drev Cubus i Sundet inntil 2014 da hun flyttet butikken til Amfi Eidsvoll.
  • Hun omsatte for 21 millioner kroner i fjor og håper på 23 millioner i år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.