Prisen ble delt ut under Nordic Choice Hotels vinterkonferanse i Globen i Stockholm.

– Prisen er en fantastisk anerkjennelse til både meg og alle som jobber på hotellene. Om det ikke hadde vært for dem hadde jeg ikke stått på scenen i Globen og tatt i mot prisen, sier Jannica Landmark Rosén.

Jannica tok med seg kollegene fra hotellene hun leder opp på scenen for å motta hyllesten fra et feststemt publikum med 3000 hotellfolk i salen.

- Jannica er en meget målbevisst og dyktig leder, som har skapt sterke resultater sammen med kollegenepå begge hoteller. Hun er en fantastisk ambassadør for vår kultur, og en verdig vinner av prisen, sier Torgeir Silseth, adm. direktør i Nordic Choice Hotels.

Suksessoppskrift

I 2017 ble også Clarion Hotel & Congress Oslo Airport – The Qube kåret til Beste storarena under HSMAI Eventprisene 2017, hvor møte- og eventbransjen selv stemmer fram sine favoritter.

Landmark Rosén deler litt av hemmeligheten bak suksessen.

- Alle som jobber på hotellene har et brennende ønske om å gjøre det best mulig både for gjestene og for hverandre. Å jobbe på et hotell som vårt er ikke bare en jobb, det er en livsstil. Jeg pleier å si at det er mitt andre hjem. Drivkraften og engasjementet er helt avgjørende for å lykkes, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.