- Ullensaker ønsker å spare miljøet. Med forholdsvis enkle grep, som etterisolering av loft, installasjon av varmepumper i byggene og nye styringssystemer, kan vi spare både miljøet og penger. Det er det god kommuneforvaltning i, sier Edin Alisic, Eiendomssjef i Ullensaker kommune.

SKAL BEHANDLES POLITISK

Han opplyser at den foreløpige analysen har dokumentert potensial for en årlig energireduksjon på minimum om lag 37 prosent i forhold til dagens forbruk.

- Med dagens energipriser gir dette en årlig besparelse på om lag seks millioner kroner. Dette betinger at det blir gjennomført en del tiltak. Prosessen med å definere tiltakspakker er igangsatt. Denne forutsettes avsluttet før påsken. Resultater av tiltakspakken blir lagt fram for politisk behandling medio 2016, sier Alisic.

Kontrakten, som er inngått med AF Energi og Miljøteknikk AS, omfatter analyse av energibruk og gjennomføring av lønnsomme energitiltak i 23 kommunale bygg med et areal på over 90.000 kvadratmeter.

Mandag var det oppstartmøte i Ullensaker rådhus.

LES OGSÅ: Fra fjernvarme til nærvarme på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.