– Mange tok kontakt for å høre om jeg virkelig hadde stilt opp i denne reklamen på Facebook. Det har jeg ikke gjort, sier en fortvilet Katrine Moholt til TV 2.

Den populære programlederen blir misbrukt i en reklame for hudkremen Perlelux på Facebook, hvor annonsen er utformet som en artikkel.

«Ville du brukt €5.95 på å se 15 år yngre ut? Katrine Moholts nye rynkefjerner gjør nettopp det! Botox-leger er rasende over gjennombruddet hennes!», lyder tittelen.

– De har lagt inn flere falske sitater fra «meg», og det står at jeg gråt i «God Morgen Norge» da jeg fortalte om hvordan denne kremen hadde reddet meg. Det er helt utrolig, sier hun til kanalen.

TV 2s informasjonssjef Jan Petter Dahl sier at TV-kanalens advokater nå er satt på saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.