Hurdal og Nannestad er blant kommunene som nå kan tilby skiløyper til de langrennsglade.

Ved Svartungstua i Hurdal meldes det om cirka 40 centimeter snø. Torsdag kjørte løypekjørerne i Hurdal Hele Året Svartungsvegen helt inn til og med Hølbekkvegen, Fløytmyrvegen, Veslesvartungsvegen, opp Lusmyrvegen og på Fjellsjøvegen. Alt ble kjørt med traktor og skjelldalfres.

Samme dag kjørte Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag med scooter og satte spor fra grustaket til Dalssetra mot Vikka og veien mot Høgmosen. Grustaket ligger like over skistadion Nordåsen i Maura.

I Romeriksåsene melder Skiforeningen om fantastiske forhold. Det er fine forhold med utgangspunkt fra Brovoll og Sjonken, med muligheter også for langturer. Her er det opptil 30 centimeter snø, og de mest populære traseene blir preppet først. Skiforeningen kan friste med 50 kilometer med spor, både for klassisk og fristil. Da gjenstår det bare å ønske alle riktig god skitur.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.