Innbruddet og tyveriet fra kiosken til Eidsvold Turn håndball i Eidsvollhallen sist søndag, er oppklart.

Tre ungdomsskolegutter, 15 og 16 år gamle, har tilstått innbruddet. De har også tilstått tyveri av nøklene til vaktmesteren.

– Vi fant fram til ungdommene via et overvåkingskamera, tips fra publikum og undersøkelser på sosiale medier, forteller politiførstebetjent Mariann Sletten Høva ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor.

– Vi har hatt alle tre inne til avhør sammen med foreldrene. De er nå siktet i saken, forteller hun.

Også mye tyvegods er kommet til rette.

– Det lå ute i skogen; brus og is og nøkler, forteller politiførstebetjenten.

Tyveriet ble begått uten at det var spor etter innbrudd inn til idrettshallen.

– Guttene tok seg inn mens idrettshallen var åpen, og så gjemte de seg i garderober til alle hadde forlatt hallen, forteller Høva.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.