Først måtte både Rimi og BilXtra gi opp i Råholt-lokalet. Nå satser Kiwi der – og de har fått en drømmestart.

Det opplyser Kiwis regionsjef i innlandet sørvest til EUB.

– Vi har hatt en fantastisk start i nye lokaler. Cirka 50 prosent omsetningsvekst til nå, sier Torkel Thorvaldsen. Det vekket oppsikt da EUB kunne avsløre at Kiwi valgte å flytte Råholt-butikken sin over Trondheimsvegen fra Gladbakkvegen 2A til Råholtgutua 2.

– Tilgjengelighet er svært viktig for oss som selger dagligvarer. Lokalene vi har på Råholt i dag oppleves av mange kunder som lite tilgjengelige, uttalte Thorvaldsen.

Det er Skathol Råholt AS som eier lokalene i Gladbakkvegen 2A. De forholder seg til Kiwi-leieavtalen.

– Det er Norgesgruppen/Kiwi som leier lokalene ut 2019, opplyser daglig leder Jesper Holte.

– De gamle lokalene vil vi framleie, men har ingen avtale på dette per nå. Leieavtalens innhold kommenterer vi ikke, sier Torkel Thorvaldsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.