Kommunestyret bevilget i fjor 1.35 millioner kroner til forsamlingshuset Fløygir etter salget av kommunehuset. Feiring bedehus og forsamlingshuset Valhall fikk ingen ting.

Tre politikere fra Høyre krevde lovlighetskontroll av vedtaket, som dermed havnet hos Fylkesmannen.

– Derfra har vi ennå ikke fått noe svar, opplyser eiendomssjefen i Eidsvoll kommune, Erik Lunde.

Men Feiring Indremisjon er utålmodig og har igjen skrevet til kommunen og søkt om penger.

– Intensjonen var at midlene fra salget av kommunelokalet skulle gå til lokale forsamlingshus. Da mener vi det er snakk om forsamlingshus i flertall, altså alle i Feiring. Da blir det helt feil av kommunen kun å gi midler til Fløygir, skriver lederen i indremisjonen, Edvard Brodshaug.

– Styret i indremisjonen ber ordføreren på nytt ta vår søknad opp til politisk behandling slik at man får en rettferdig fordeling, skriver han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.