Dagen starter med familiegudstjeneste med utdeling av 4-årsboka og høsttakkefest.

Prest Svein Skarholm forretter denne dagen. Kantor Polina Pedersen står for musikken, men det blir ekstra musikk i kirken og i Kjerkestua med elever ved Kulturskolen i Nannestad ledet av Ellinor Edlersdotter, rektor ved Nannestad kulturskole.

Kirkekaffen serveres i Kjerkestua

– Holter menighet håper du har lyst til å være sammen med oss denne dagen, og ønsker deg hjertelig velkommen, sier Rigmor Lerengen i Holter menighetsråd.

Det tidligere kapellet, som nå er et livssynsnøytralt menighetshus, er restaurert og påbygd. Påbygget er 75 kvadratmeter og bygget er nå totalt 150 kvadratmeter, med plass til om lag 60 personer. Tilbygget er tegnet av arkitekt Gudmund Tangen.

Tilbygget og restaureringen har kostet 3,7 millioner kroner.

LES OGSÅ: Ekstrem forvandling av kapellet i Holter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.