Eiendomsselskapet Oslo Handelseiendommer har via datterselskapet Folkeparken as, kjøpt Coop Prix av Coop Norge Eiendom for 14,3 millioner kroner. Eiendommen er 1,6 mål.

INVESTERING

– Dette er en ren finansiell investering. Vi er et eiendomsselskap som kjøper slike butikker og leier dem ut. Coop skal fortsatt drive butikk på Dal, og vi har en kontrakt med dem som går i fem år. De har dessuten en evigvarende rett til å forlenge leiekontrakten, men hvis de trekker seg ut av den blir det noe annet der butikken står nå, sier daglig leder Sindre Bakkejord.

– Er dette deres første eiendom på Øvre Romerike?

– Ja. Vi driver stort sett i Oslo og omegn, men har fått veldig tro på dette området. Det skjer mye spennende på Øvre Romerike og veksten er stor, og det er hovedgrunnen til at vi investerer der. Utfordringen vår nå er å finne andre slike eiendommer, for vi er interessert å investere i flere, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.