– En ansatt ved helseforetaket Incita blet slått ned av en beboer, forteller operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt. Meldingen kom til politiet klokka 22.15 fredag kveld.

MANN I 30-ÅRENE

Den ansatte, som skal være en mann i 30-årene, ble kjørt til Ahus etter hendelsen.

– Han skal blant annet ha blitt sparket i hodet etter at han var blitt slått ned, sier Stenslet.

MISTENKTE ARRESTERT

Beboeren som gikk til angrep på den ansatte, skal ifølge politiet også ha vært en mann i 30-årene.

Han ble tatt hånd om av politiet på stedet.

– Den mistenkte er nå pågrepet og kjørt til arresten. Han vil bli avhørt i løpet av lørdagen, opplyser Stenslet.

LES OGSÅ: Flere politifolk måtte roe ned rabiat passasjer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.