Fredag kveld fikk politiet meldinger om svært vinglete kjøring på E6 i nordgående retning fra Jessheim.

– Det var flere meldinger om at bilen vingla noe voldsomt, og vi fikk kontroll på føreren ved Minnesund, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Alexander Østerhaug.

Ifølge operasjonslederen hadde mannen i 60-årene fra Brumunddal mista førerkortet for en drøy uke siden. Han hadde også holdt på å krasje med flere biler, og på et tidspunkt kjørt inn i en midtdeler på sin ferd fra Jessheim til Minnesund.

– Føreren framstod som svært berusa, og han ble framstilt for utvida blodprøve. Deretter ble han dimittert for å ta toget hjem, sier operasjonslederen.

Mannen i 60-årene ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, uaktsom kjøring og for kjøring i påvirka tilstand.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.