Lørdag ettermiddag fikk politiet melding om at en bil hadde kollidert med en stolpe på E16 i nærheten av Gardermoen.

– Føreren av bilen var en mann i 40-årene fra Ski. Han klagde på smerter i brystet og ble kjørt med ambulanse til Ahus opplyser, operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt.

Ifølge operasjonslederen skal føreren ha forklart at han kolliderte i stolpen da han forsøkte å svinge unna en rev. Bilen fikk store materielle skader i sammenstøtet.

– Det var ikke noe som tydet på alkohol, men mannen virket sløv, og det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, sier Lorentzen som også kan opplyse om at førerkortet ble beslaglagt på stedet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.