Lørdag formiddag ringte en Jessheim-mann til politiet og fortalte at noen hadde brutt seg inn i huset hans og stjålet en bil.

- Han var selv ikke hjemme, men ble fortalt dette av en nabo, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt Romerike.

Ti minutter senere, ved 10.30-tiden, ringte folk fra butikken Bengts i Industrivegen i Bilbyen på Jessheim.

LES OGSÅ: Kiosken har hatt seks innbrudd

- Der hadde en bil kjørt inn i butikkvinduet deres. Vi drar dit og pågriper to lokale menn i 20-årene. Det viser seg at dette er den samme bilen som ble meldt stjålet, påpeker Årstein.

- Var føreren påvirket?

- Han blåste til null, men var tydelig påvirket av annet enn alkohol.

- Brukte de bilen som rambukk for å bryte seg inn i butikken?

- Nei, dette var nok et uhell. Føreren var såpass påvirket at han hadde vanskelig for å koordinere kjøringen, sier operasjonslederen.

- Er de to kjent av politiet fra før?

- Ja, og nå blir de anmeldt for en rekke forhold. Alt fra innbrudd, til biltyveri, kjøring i ruspåvirket tilstand og skadeverk. Vi fikk oppklart flere lovbrudd, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.