Førstkommende helg arrangeres Romerikes største, og en av Norges største breddefotballcuper, på Myhrer i Eidsvoll.

Da er det klart for årets utgave av Eidsvold Turn Cup, klubbens desidert største arrangement. 280 lag fra hele østlandet, med tilsammen 2500 unge fotballspillere, kommer til Eidsvoll denne helga.

Her er over 300 dugnadsfolk fra Eidsvold Turn i sving, og tar imot de ivrige fotballspillerne og deres foresatte og supportere.

Cupen er for aldersklassene 7 til 13 år. Kamptiden er 2x15 minutter og alle lag får minimum tre kamper.

Det blir premier og gratis lagbilde til hver spiller. Finale og sluttspill i klasse 13 år spilles i år som 9-er, med stor pokal til vinnerne.

Kommunalministeren, Jan Tore Sanner, kommer også på besøk lørdag morgen for å kaste glans over arrangementet.

Eidsvold Turn Cup og har som mål å bli den største cupen på Østlandet etter Norway Cup.

LES OGSÅ: Ønsker flere jenter ut på fotballbanen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.