Det bekrefter kommuneoverlege Laurence Jary-Vattøy overfor EUB. Svømmeanlegget i Eidsvollhallen har vært stengt i flere uker etter at det ble påvist forhøyede kimtallsverdier (bakterienivåer) i vannet.

– Jeg har gleden av å informere deg om at kommuneoverlegen (undertegnede) nå har friskmeldt Eidsvollhallen. Bassenganlegget kan dermed reåpnes umiddelbart til glede for brukerne, skriver kommuneoverlegen i én e-post til EUB.

- Bassenget vil bli tilgjengelig for skole, svømmeklubb og dykkeklubb fra og med tirsdag 3. april, opplyser Kjell Ivar Ørbæk i eiendomsforvaltningen i Eidsvoll kommune.

Investert

875.000 kroner inklusiv moms er investert for å få til endringene i Eidsvollhallen. Med klor har anlegget en fullautomatisert prosess. I tillegg til de vanlige forskriftskravene som gjøres av manuell måling, har de nå et system med en 24 timers logg som følger opp og kontrollerer anlegget kontinuerlig. Dette skal bidra til at anlegget blir enklere å drifte og forhåpentligvis mer åpent.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.