I juli brant klubbhuset til motorsportklubben ved banen på Garder­moen ned til grunnen.

- Vi mistet jo absolutt alt i brannen, og forsikringen dekker ikke alt. Denne gaven betyr enormt mye. Da Terje Myhrer fra KNA ringte og fortalte meg at de ville gi oss 50.000 kroner trodde jeg nesten ikke på ham. Vi mistet veldig mye som forsikringen ikke dekker, blant annet tekniske systemer, så dette er penger som kommer veldig godt med. Det var overraskende at noen ville gi oss penger, og vi er svært takknemlige, sier Johnny Gravseth, leder av hovedstyret for NMK Gardermoen.

- GOD JOBB

Terje Myhrer, formann i KNA Øvre Romerike, overrakte gaven på Gardermoen Motorpark med mange motorinteresserte barn og ungdommer til stede.

- Vi ser at NMK Gardermoen gjør en kjempegod jobb for motorinteressert ungdom. Det synes vi er veldig bra. Vi ønsker derfor å hjelpe til litt, sier Myhrer.

Han oppfordrer nå flere til å melde seg inn i KNA.

- Det er noe man vil ha nytte av. Vi har flere medlemsfordeler, blant annet gir vi også støtte til bilsportarrangementer, sier Myhrer.

Gravseth forteller at de etter brannen har skrevet ei liste over alt klubbhuset inneholdt og fikk da virkelig fikk se hva de hadde av forskjellig utstyr.

- Det er utrolig mye, deriblant en god del som forsikringen ikke dekker, sier han.

STOR DUGNADSÅND

Gravseth forteller at dugnadsånden er stor i klubben.

- Alt er jo basert på frivillighet. Allikevel ser vi at vi får problemer med å skaffe penger nok til alt som må på plass før vi igjen kan kjøre på videre for fullt, sier Gravseth.

I mellomtida fungerer midlertidige brakker som klubbhus. Lokalene inneholder blant annet oppholdsrom, kafeteria, kjøkken, dusj, toalett, og garderobe.

Noah Elton (12) er en av de aktive motocrossførerne i klubben.

- Det er veldig flott at noen vil støtte oss med penger. Jeg har kjørt motocross i fem år, og de som driver klubben og trenerne er veldig flinke. Det er viktig med et sånt tilbud til de unge, sier Elton.

Gravseth opplyser at klubben nå har nærmere 620 medlemmer.

OPP I RØYK

Søndag 24. juli i år brant bokstavelig talt tusenvis av dugnadstimer opp i Gardermoen Motorpark.

Da brannvesenet ankom var klubbhuset overtent og de måtte bare foreta en kontrollert nedbrenning.

Dagen etter var allerede en dugnadsgjeng på plass. for å planlegge hvordan de skulle gå videre.

Gravseth er én av dem som bruker mye tid til bokstavelig talt å holde hjula i gang på Gardermoen Motorpark.

- Det er jo blitt en livsstil for mange av oss, sier Gravseth.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.