Det var ifølge tiltalen en mainatt i fjor, da mannen var 17 år, at han i Trondheimsvegen på Kløfta knivstakk en kar i hodet og ansiktet. Kuttene måtte sys. Men volden fikk mer alvorlige følger. Voldsofferet fikk hjerneblødning og var sykmeldt i mange måneder.

Da en kamerat av voldsofferet grep inn og sparket i den tiltaltes hjelm for å stoppe volden, skal han ha blitt slått så hardt i ansiktet at han falt i bakken og besvimte. Mens han lå nede, skal han ha blitt sparket i hodet flere ganger slik at han besvimte enda en gang. Det førte til hjernerystelse, tannskader og sykmelding.

I tillegg er 18-åringen tiltalt for å ha kjørt motorsykkel i påvirket tilstand. Blodprøve av ham viste 1,12 promille.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.