Lørdag kveld kom en politipatrulje fra Øst politidistrikt over to berusede menn ved en bil på Jessheim.

– En mann i 20-årene blir knyttet til kjøring i påvirket tilstand. Siden han ikke er norsk borger ble han pågrepet i påvente av videre undersøkelser, sier operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt.

Noen timer senere kom en patrulje nok en gang over to berusede menn ved en bil på Jessheim. Her skal det også være snakk om to utenlandske borgere.

– To stykker skal ha kjørt en bil i alkoholpåvirket tilstand, sier operasjonslederen.

De to mennene som er i 30 og 40-årene ble i likhet med mannen i 20-årene pågrepet i påvente av videre undersøkelser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.