Uhellet skjedde på E6 sørgående mellom Andelva og Dal.

– Det er snakk om en påkjørsel bakfra. Ingen er alvorlig skadet, sier operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt Romerike til Romerikes Blad.

Påkjørselen skjedde etter at en campingbuss fikk motortrøbbel og ble stående i veikanten.

– I glanekøen som kjørte forbi skjedde påkjørselen, forklarer Stenslet.

Operasjonslederen sier det satt to menn i bilen som ble påkjørt, i 50- og 80-åra fra Skedsmo. Mannen i 80-åra ble fraktet til legevakta med smerter i nakken.

– I bilen bak satt det en mann i 20-åra fra Buskerud bak rattet. Vi har opprettet sak på forholdet, sier Stenslet.

HUSKER DU DETTE: Fikk 120 dagers fengsel for bildrap

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.