To privatpersoner følte seg uthengte i kommunens jakt på en vanntyv.

– Vi aner ikke hvordan drikkevannet er blitt stjålet og forurenset. Vi vet bare at vi ikke har rørt noe selv, uttalte de til EUB.

I forrige uke rykket Nannestad kommune ut en nyhetssak på sin egen nettside. Der skrev de at kilden til forurensingen av drikkevannet for Trugstad/Fagerli i Holter – sannsynligvis var funnet. Kommunen meddelte at det ble observert at noen hadde koblet seg til det kommunale vannforsyningsnettet i området for å hente ut vann.

– Etter drøftinger internt i kommunen har vi besluttet å ikke anmelde saken. Kommunal drift er svært opptatt av vannsikkerhet og vi gjentar at det er uakseptabelt å koble seg til kommunens ledningsnett, da dette kan påføre kommunens innbyggere en unødig helserisiko. Kommunal drift står også fast på at dersom lignende tilfeller blir avdekket i kommunen framover, vil de bli anmeldt, sier Bente Huseby, virksomhetsleder kommunal drift i Nannestad kommune.

Eksperter mener vannmysteriet må politianmeldes: – Bare hørt om i u-land

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.