– Vi er blitt enige om at kommunen skal innhente tillatelser fra grunneierne for hvor det kan være skiløyper, og at dette vil skje innen 1. oktober hver sesong. Dette er en løsning vi opplever som god, sier Granås i Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag.

For noen uker siden fortvilte han over grunneiere som nektet dem å kjøre skiløyper over eiendommene deres. Nå er det arrangert et møte mellom sentrale aktører.

– Vi konkluderte med å nedsette et arbeidsutvalg bestående av bondelaget, løypekjørerlaget, kommunal forvaltning og kulturvirksomheten i kommunen. Gruppen vil se nærmere på hvorledes en på best mulig måte kan bidra til å sikre skiløyper i god dialog med grunneierne, sier Ronny Nilsen, kultursjef i Nannestad kommune.

Han sier det legges opp til et årlig evalueringsmøte rundt 1. oktober, slik at det kan gjøres justeringer i løypenettet når det er behov for dette.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.