Tirsdag kveld skal kommunestyret i Eidsvoll ta stilling til om de tre eiendommene skal legges ut på det åpne eiendomsmarkedet, gjennom eiendomsmegler. Rådmannen ønsker dette og hans innstilling ble enstemmig vedtatt da den ble behandlet i formannskapet sist uke. Der ble det også bestemt at rådmannen gis fullmakt til å disponere salgssummen til kjøp av nye boliger. Parallellvegen 13 og 15 ligger på Minnesund. Parallellvegen 13 er en ubebygd tomt på cirka 700 kvadratmeter. Denne grenser til nummer 15.

"Parallellvegen 15 er en eldre enebolig, beliggende på Stenshol-feltet, og det oppleves at beliggenheten er usentral i forhold til mange av personene som har behov for bolig. Dette gjelder blant annet i forhold til offentlig kommunikasjon og avstand til butikk", står det i saksframlegget.

Siggerudhagan 72 får beskrivelser som stor bruksslitasje og behov for omfattende oppussing.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.