Som seg hør og bør når Nord-Europas mest moderne og avanserte sykehus skal åpnes, er åpningen storslagen.

STOLTE

Ahus-direktør Erik Normann var stolt som en hane da han tok imot kongen på den røde løperen. Ved sin en side hadde han Helse Sør-Østs styrerleder Hanne Harlem – på den andre helse- og omsorgsminister Bjarne Håkon Hanssen.

Sammen med Kong Harald inntok de glassganger og korridorer på Ahus, hvor gjester, ansatte og presse ventet – og ikke minst alle sceneaktørene.

Det skulle fort vise seg at Ahus hadde lagt opp til en luftig forestilling. Akrobatene svingte seg høyt der oppe under glasstaket, til toner fra kor, orkester og operasangere.

Etter den spektakulære forestillingen, ble kongen kidnappet av to barn og ført til barneavdelingen. Der besøkte han en liten pasient før han avla en visitt i det livsnøytrale rommet. Og så var det hele over. Nå er det pasientenes tur til å innta nye Ahus.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.