Ullensaker kommune har mottatt melding om at SL-Entex AS, som er engasjert av Ullensaker som entreprenør for bygging av vei-, vann- og avløp på Algarheim, er begjært konkurs.

ikke forsinkelse

– Dette betyr full stans i entreprenørens arbeider med vei,- vann- og avløp på Algarheim. Konkursen vil ikke forsinke arbeidet med å bygge ny skole, påpeker kommunikasjonssjef Kjetil Bjørnsrud i Ullensaker kommune i en pressemelding.

Kommunen skal nå sørge for fortsatt sikring av anleggsområdet når entreprenøren trekker seg ut.

– Vi jobber med å finne en løsning for å gjenoppta arbeidene på Algarheim etter sommeren, understreker Bjørnsrud.

Det er mye som skal være tilrettelagt før selve byggingen tar til. Allerede tidlig i år startet kommunen med å oppgradering av vann og avløpsledninger. Den nye barneskolen skal stå klar til skolestart i august 2020.

fusjon som ikke fungerte

I januar 2018 fusjonerte Entex AS og proffdelen i SL Stenlegging AS til SL Entex AS for å ta ansvaret for større prosjekter med både grunnarbeider og utomhusarbeider, melder bygg.no.

SL Entex AS og SL Gruppen AS begjærte oppbud i Moss Tingrett onsdag.

SL Entex AS har hatt prosjekter i både Østfold, Akershus og Oslo. Selskapet har 55-60 ansatte som alle blir berørt av konkursen.

- Våre tanker går til alle de berørte parter og ikke minst til alle våre dyktige medarbeidere som har stått på og gjort en formidabel innsats, sier styreleder Terje Evensen i selskapet til bygg.no.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.