Fra samme dato er Eva Holmgren konstituert som daglig leder.

Dette opplyser styret i AS Eidsvold Blad tirsdag. Endringene i ledelsen kommer som en følge av at Roger Aarli-Grøndalen, som i dag er både ansvarlig redaktør og administrerende direktør, har sagt opp sin stilling. Aarli-Grøndalen starter fra samme dato som ansvarlig redaktør i fagbladet Journalisten.

Storbråten Øye er i dag EUBs nyhetsredaktør, mens Holmgren er markeds- og økonomisjef. Styret vil i løpet av høsten komme tilbake til hvordan lederansvaret skal løses permanent.

– Jeg takker for tilliten, og er klar og motivert til å ta fatt på jobben. Det blir krevende, spennende og utfordrende, men med en svært engasjert og dedikert stab i ryggen er jeg sikre på at vi sammen skal klare å styrke og videreutvikle EUB som lokalavis på alle plattformer også fremover, sier påtroppende ansvarlig redaktør.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.