Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.14, der en bil hadde kjørt inn i en annen bil bakfra. 

Foranledningen til ulykken skal har vært at ett av kjøretøyene bremset opp da det pågikk veimerking på stedet. 

– Føreren av bilen som kjørte inn i den andre bakfra, forklarer at hun ikke hadde oppfattet oppbremsingen fordi det var skarpt motlys som hindret sikten, sier operasjonsleder Gisle Sveen ved Øst politidistrikt. 

To barn i den ene bilen ble sendt til legevakt for sjekk, mens en av passasjerene i det andre kjøretøyet ble sendt til Ahus. 

– Det er ikke meldt om at det dreier seg om noen alvorlige personskader. I alt var det seks personer til sammen i de to bilene som var involvert i ulykken, sier Sveen. 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.