Vanligvis har kulturskolen presentert et musikalsk innsalg i forkant av kommunestyremøtene i Eidsvoll.

I siste møte ble musikken erstattet av bildende kunst. Det var 13 år gamle Mille Sofie Lindås fra Eidsvoll som presenterte sin flotte skulptur.

– Den er lagd av ståltråd og aluminiumsfolie med gips utenpå, forklarte hun.

Lindås har tidligerevært med i UKM med skulpturen og ble plukket ut til videre deltakelse i fylkesmønstringen. Skulpturen har også blitt plukket ut som månedens kunstverk på kulturskolen.

Mille Sofie Lindås har gått i kulturskolen i over seks år.

– Kulturskolen har to ungdomsgrupper i kunst, forklarer lærer Kirstin Laberg.

– Ei på Råholt og ei i Badet.

– I høst jobbet vi med menneskekroppen, proporsjoner og uttrykk. Etterpå hadde vi en utstilling i biblioteket, forteller hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.