Småbruket til artist Kurt Nilsen på Minnesund er lagt ut for salg til 6,1 millioner kroner.

Artisten kjøpte småbruket Røisistuen på Sollihøgda i 2016 for 5,8 millioner. Nå er den ni mål store eiendommen lagt ut for salg til 6.150.000 kroner.

Karlsen bekrefter

– Jeg kan bekrefte at huset er lagt ut for salg. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Kurt Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen, til Romerikes Blad som først omtalte saken.

- Vi fant stedet sammen og syntes det var veldig fint. Vi følte det hadde en egen aura. Vi tenkte nøye igjennom det å flytte ut på landet, vi ville komme oss ut av byen, oppsummerte Kurt Nilsen i et intervju med Nitimen på NRK P1 i fjor.

INNHOLDSRIK EIENDOM

Nå er eiendommen med egen golfgreen, 350 kvadratmeter stor enebolig, stabbur, lekestue, innredet låve, dobbeltgarasje og ni mål stor tomt til salgs to år etter innflytting.

Eiendomsmegleren ønsker ikke å kommentere selve salget eller eiendommen. 

Nilsen selv har ikke delt mye fra småbruket i sosiale medier, men her er et fra Instagram i 2016 hvor han ser ut til å trives med sitt, den gang, nye liv:

Mitt nye liv ❤️

Et innlegg delt av Kurt Nilsen (@kurt_nilsen)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.