Politiet fikk lørdag ettermiddag melding fra en kvinne som skal ha blitt påkjørt av en rutebuss i Storgata på Jessheim.

– Kvinnen tok selv kontakt med oss og fortalte at hun hadde snakket med bussjåføren, som skal ha reist fra stedet etter hendelsen, forteller Kristian Loraas, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Politiet var på stedet, men ble sendt videre til et annet oppdrag før de fikk løst opp i hendelsen.

– Men vi vet hvilken buss og rute det gjaldt, så saken vil bli nærmere etterforsket av Ullensaker lensmannskontor, sier operasjonslederen.

Kvinnen som skal ha blitt kjørt på ble ikke skadet i hendelsen, men ifølge politiet skal det være snakk om materielle skader. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.