• Ulykken skjedd på fylkesveg 177, mellom Sundet og Minnesund. Foto: EUB-tipser

Nødetatene fikk melding om ulykken like etter klokka 18 lørdag kveld

Hendelsen fant sted på Østsidavegen, på strekningen mellom Minnesund og Sundet, og nødetatene jobber fortsatt på stedet.  

– Føreren av motorsykkelen er sendt til sykehus. Det jobbes fortsatt på stedet, opplyser operatør på 110-sentralen, John Duvier, til EUB. 

Ifølge NTB skal føreren være en kvinne.

– Hun kjørte ut i en sving. Det kan skyldes grus i veibanen, men det er vi ikke sikre på. Det får etterforskningen avdekke, sier operasjonsleder Arild Bråthen hos politiet på Romerike til NTB.

NTB melder videre at kvinnen har pådratt seg kritiske skader i utforkjøringen.

Kvinnen har ifølge politiet blitt fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

Til VG uttaler politiet følgende:

– Skadene blir betegnet som kritiske, men fører var våken. Det har vært en del fart og fører har blitt slengt av sykkelen. Man frykter at det er indre skader, sier operasjonsleder Arild Bråthen i Øst politidistrikt.

Klokka 20.45 melder politiet følgende på Twitter: «Vi er ferdige med våre undersøkelser på åstedet. Veien er åpnet for normal ferdsel. Saken vil bli etterforsket videre av politiet.»

Søndag ettermiddag er EUB i kontakt med en person som kjørte sammen med den forulykkede kvinnen. Vedkommende avviser at det har vært høy fart. At det var grus i veibanen blir imidlertid bekreftet, og denne personen mener at dette er årsak til ulykken.

Det skal ha vært flere ulykker på samme sted tidligere, forteller vedkommende til EUB.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.