Kostholdsgruppa i kommunen sto for initiativet, mens premien ble gitt av folkehelsemidler.

– Kringler-Slattum bakte sine egne brød, mens Preståsen hadde bakt rundstykker. I grupper bakte de og planla hvordan de ønsket at matpakka skulle være. Alle tok utgangspunkt i den samme råvarelista, forteller Bente Kyrkjebø i kostholdsgruppa.

Hun legger til at innsatsen på begge skolene var imponerende.

– Matpakkene ble fristende, kreative og fargerike, sier hun.

Juryen besto av kostholdsgruppa og helsesøstrene ved hver skole. De fikk en vanskelig, men velsmakende jobb. Vinneren ble til slutt gruppe fire på Preståsen skole. Gruppa besto av Mina, Kathleene, Maira og Hanna.

– De lagde en sunn og god matpakke. I tillegg var den morsomt pyntet, sier Kyrkjebø.

Premien ble holdt hemmelig helt til vinnerne ble kåret på Preståsen skole tirsdag 25. april.

– Jubelen sto i taket, da de skjønte at de hadde slått Kringler-Slattum. Premien var som i fjor en tur til klatreparken høyt og lavt i Sørum for vinnergruppa og resten av klassen. Alle elevene som deltok fikk en matboks som takk for innsatsen. Matboksene er en gave fra Kiwi i Nannestad.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.