Eidsvoll Verk-eiendommen var Norges fjerde dyreste da den ble lagt ut for salg. Nå er den solgt.

Eiendommen det er snakk om ligger i Statsrådvegen 10 på Sagmoen på Eidsvoll Verk – like vest for Råholt sentrum.

– Vi liker å kalle det indrefileten i området. Det er et fantastisk flott område som egner seg for flere typer bebyggelse, både eneboliger og flermannsboliger, uttalte Tor Fagerholm, styreleder i Sotoka AS, til EUB da eiendommen ble lagt ut for salg i fjor sommer. Det var hans familie som kjøpte den aktuelle eiendommen i 1964. Eiendommen som selges er avsatt til framtidig boligbebyggelse og vil bli fradelt i denne forbindelse. Tomta som ble solgt er på 29.4 mål og hadde en prisantydning på 25,4 millioner kroner.

– Jeg har snakket med kjøper og selger nå. De ønsker ikke å gi mer informasjon akkurat nå, dessverre, sier eiendomsmegler Vibeke Voksøy i Aktiv Eiendomsmegling. Det er hun som har stått for salget – foreløpig til den hemmelige kjøperen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.