Eiendommen i Haslervegen 179 på Dal i Eidsvoll er på 2,2 mål. Prisantydningen var 6.490.000 kroner. I juni ble den lagt ut for salg. Nå har selgeren akseptert et bud.

– Vi kommenterer ikke salgsprisen, men selgeren er godt fornøyd, sier Kristoffer Dahlum, daglig leder og megler i Privatmegleren Brustad & partnere.

– Vi har fått testet markedet skikkelig. Det har vært en stor mengde navn på blokka fra eiendommen ble lagt ut for salg. Til slutt var det folk fra kommunen som kjøpte, sier han videre.

– Hvilke planer har de for eiendommen?

– Den er først og fremst kjøpt for å bo der. Samtidig er det svært spennende muligheter med eiendommen videre også, sier Dahlum til EUB.

LES OGSÅ: - Ingen hemmelighet at du må ta i et tak

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.