Det kan Mari Sigvartsen i Sætrevegen på Mogreina fortelle når EUB treffer henne på telefon.

- Jeg har flere ganger observert melkekartonger når jeg går tur i Majorsetervegen i Mogreina. Det er en rekke 1,75 literskartonger med skrukork og de ligger på høyre side av vegen når jeg går innover fra Sætrevegen, sier Sigvartsen.

Onsdag skrev EUB at det i en årrekke har dukket opp en mengde store melkekartonger, både fra Tine og Sverige, langs Finstadvegen på Dal. Alle ligger med en viss avstand mellom, er store og kommer tilbake selv om de blir plukket opp og fjernet. Ingen vet foreløpig hvor de kommer fra, og naboene vil til bunns i melkekartongmysteriet.

- Hvis det er noen som kaster fra seg dette, så skjer det i så fall enten på nettene eller tidlig på morgenen, sier Siw Henriksen, som har engasjert seg i melkekartongmysteriet på Dal. EUB observerte selv en rekke melkekartonger der, men fant ingen da vi kjørte i Majorsetervegen. Det kan skyldes det siste snøfallet.

- Jeg så de lå der over lengre tid. Veldig merkelig. Det var 20-30 cm mellom dem. Jeg lurer fælt på hva dette er, sier Sigvartsen.

LES OGSÅ: Melkekartongmysterium langs vegen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.