• Kjettinger: Var brukbart skodd for forholdene.

Det fikk sjåføren av denne lastebilen merke.

– 06.37 fikk vi melding om at en lastebil hadde veltet i Spetalsvegen i Eidsvoll. Det var svært glatt på stedet, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til EUB.

– Full med kraftfor

Han forteller at sjåføren fikk vondt i en skulder, og at han skulle bli kjørt til legevakten for en sjekk.

– Lastebilen var lastet full av kraftfor. Derfor må de først tømme den for last. Så skal tungbergere forsøke å få den opp på veien igjen, sier Lorentzen.

Han sier saken er ferdig og at det ikke blir noen videre oppfølging fra politiets side.

– Sjåføren hadde sikret lastebilen med kjettinger, men det var så glatt på stedet at det ikke var råd å holde kjøretøyet på veien. Det er et hendelig uhell, sier operasjonslederen.

Lastebilen lå fortsatt i grøfta da EUB var på stedet i 09-tiden torsdag morgen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.