MINNESUND. Klokken 20 søndag melder politiet at søket etter de to guttene som gikk på Minnesundbrua er avsluttet.

Politiet er bekymret for at det kan ha skjedd noe med to ungdommer som gikk på E6 Minnesundbrua ved 18-tiden søndag kveld.

- Fra klokken 17.53 kom det flere uavhgengige meldinger til oss om to tenåringer som gikk sørover i nordgående retning på Minnesundbrua. Det ringte ganske tett frem til første patrulje var på stedet, sier operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst politidistrikt.

Da de kom frem var det ingen å se.

- Vi er bekymret for om guttene har hoppet eller falt i vannet og har søkt etter dem med dykkere, politihelikopter og luftambulanse, men har ikke funnet noen. Ingen har heller sett dem hoppe eller falle i vannet, påpeker Willersrud.

- Dere er sikre på at de faktisk gikk på brua?

- Ja, det kom så mange meldinger at det er det ingen tvil om. Nå vil vi gjerne høre fra folk som har sett dem, eller aller helst fra ungdommene selv for å avklare saken. Vi har mye ressurser der oppe.

- Er det fortau på brua?

- Nei, dette er motorvei og 110-sone med bare en smal skulder, påpeker Willersrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.