- Jeg har fått mye blomster og veldig mange gode tilbakemeldinger. Det er hyggelig. Jeg føler meg veldig godt tatt imot, sier Ingby Jonassen.

Hun drev tidligere bakeriutsalg i Skedsmosenteret. Der drev hun eget utsalg i fem år.

LES OGSÅ: Satser i Nannestad. Åpner kafé i sentrum

I romjula flyttet hun inn lokaler i Nannestad Torg og kunne åpne 2. januar.

- En sånn kafé har vært et savn i Nannestad. Det er koselig å kunne sette seg ned med en kopp kaffe med noe til, sier Vibece Slettmoen.

Også ordføreren i Nannestad setter pris på etableringen i Nannestad sentrum.

- Dette er et fint tilskudd til sentrum, og et løft for Nannestad Torg. Det endrer hele uttrykket for senteret, sier Hans Thue, ordfører i Nannestad.

Linda sin café har overtatt lokalene hvor dyrebutikken Maybe, som har flyttet over til Granåsgården, holdt til.

LES OGSÅ: - Det er spesielt å være ordfører i Nannestad akkurat nå. Det er en voldsom vekst

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.