Mange kaller Lionslekene i Hurdal for «Vinterens artigste eventyr», og etter dette presseoppslaget håper vi at enda flere deltakere kan få delta på årets jubileumsarrangement, forteller Jens Olaf Rud fra Råholt som er leder for Lionslekene i år.

Lionslekene i Hurdal er for funksjonshemmede i alle aldere. De siste årene har vi hvert år hatt mellom 50 og 100 deltakere fra institusjoner i Eidsvoll, Hurdal, Nannestad, Gjerdrum, Ullensaker og Nes, samt deltakere som bor hjemme.

Det blir blant annet langrenn med valgfri lengde, aking med store akepulker, snøscootere drar deltakerne opp til start.

Lions er behjelpelige med gratis transport og stiller ved behov med ledsagere. Det er gratis deltakelse, gratis servering og medalje og diplom til alle, opplyser arrangøren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.