Der var ikke alt rutinemessig i orden. Vogntoget var ok, men papirene til sjåføren var tvilsomme, forteller kontrolleder Uno Rogneby
ved Statens trafikkstasjon.
- Vi har tatt fem falske førerkort fra Litauen siden nyttår og fattet også mistanke i dette tilfellet. Etter hvert innrømte sjåføren forholdet. Han hadde mistet førerkortet i Litauen og kjøpt seg et nytt på nettet, forteller Rogneby. Kontrollederen vet ikke om sjåføren kan ha hatt lovlig førerkort, uansett ble han nå tatt med av politiet som etterforsker saken videre. Han er anmeldt for dokumentfalsk og hans litauiske arbeidsgiver må hente bilen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.