Kirken i Nannestad starter denne høsten i samarbeid med Overraskelse et nytt tilbud, temakvelder om livets utfordringer.

– Først ut er Helge Gudmundsen med temaet Verdien ligger i personen, ikke i prestasjonen. Gudmundsen er en kjent foredragsholder, som tidligere har vært ansatt i NRK i en årrekke, sier Magne Lunde

Helge Gudmundsen kan se tilbake på nesten 30 år som frivillig i sitt lokale idrettslag i Trondheim, Flatås IL. Han har tatt lederutdannelse i Norges Fotballforbund, og har hatt mange verv innen fotballmiljøet. De siste 21 årene har han vært trener og leder for Flatås Lions, et fotballag for funksjonshemmede.

NRK har laget TV-dokumentaren «Løvene fra Flatåsen», og Helge har selv skrevet bok om sine erfaringer. For dette arbeidet har han mottatt flere priser, og sist høst ble han tildelt Kongens fortjenstmedalje.

Onsdag 27. september kommer han til Kjerkestua i Holter. Onsdag 25. oktober kommer Per Anders Nordengen og snakker om temaet Hvordan gjøre det beste ut av livet slik det har blitt.

Den bakenforliggende målsettingen med aksjeselskapet Overraskelse er å overraske med uventede kjærlighetshandlinger, som vekker undring og ettertanke. Aksjeselskapet er rammeverket for å få dette til, og på denne bakgrunn er selskapets formål todelt: Å skaffe til veie midler for å kunne sette overraskelsesideen ut i live og å utgjøre det organisatoriske rammeverket som skal til for å virkeliggjøre ideen.

Aksjeselskapet er annerledes fordi ikke noe av det som skapes i selskapet skal tilfalle eierne. Alt skal gis bort. Det uventede skal prege aksjeselskapet, fordi selskapet skal tjene penger for å kunne overraske.

LES OGSÅ: Ekstrem forvandling av kapellet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.