Cubus har 180 butikker i Norge. 30 av dem er driftet av franchisetakere. Cubus på Råholt er én. Med en økning på 21 prosent i omsetning i juni og juli, i forhold til på fjorårets tall, er den best av alle franchisebutikkene i kjeden.

STORE MÅL

- Det er selvfølgelig utrolig moro, men vi gir oss ikke der. På sikt har vi lyst til å bli aller best, sier daglig leder Åse Lomsdalen og forteller at de alle jobber beinhardt for å nå sine mål.
- Vi har som mål å bli topp 20 av alle de 180 butikkene i 2017. Da må det legges ned mye arbeid, men jeg tror det er fullt mulig.
LES OGSÅ: Cubus i Eidsvoll skal legges ned fra nyttår

GODE HJELPERE

For Lomsdalen påpeker at lasset drar hun ikke alene, selv om arbeidsmengden er stor på den daglige lederen.
- For det første har jeg verdens beste betjening. De står på og jobber hardt. I tillegg har vi god drahjelp fra senterleder Nina som gjør en eksemplarisk jobb med senteret. Her tror jeg det bare vil vokse, og det vil alle butikkene dra nytte av, sier hun.

ET SENTER I VEKST

Det er ikke bare Cubus som har levert gode tall i år. Hele senteret gjør det bra.
- I juli har vi en økning på 19,8 prosent når det gjelder besøkende. Det tilsvarer 4000 flere enn i fjor. Økningen på besøkende hittil i år er på 10,6 prosent som tilsvarer et snitt på 27000 per uke, sier senterleder Nina Kristengård.
Hun er svært fornøyd med utviklingen av senteret.
- Det er gøy med et senter i vekst, og det er spennende å kunne være med på det, legger hun til.

FLERE NYSGJERRIGE

Både Kristengård og Lomsdalen er glade for at det har kommet et handelssenter i kommunen, og senterlederen mener de har nok å tilby.
- Nå syns jeg vi har et godt tilbud her hos oss. Er det noe jeg kunne tenke meg, så er det kanskje en kaffebar, og flere butikker for ungdom og menn, men det jobber vi med, sier hun.
- Vi har en jevn og god økning, og har besøkende fra andre kommuner også, legger hun til.
Med gode tall, vil også kanskje flere selskaper og kjeder åpne øynene for senteret.
- Det er flere som er nysgjerrige på oss, det kan jeg si. Hvis noen som vil drive butikk hos oss, er de hjertelig velkommen.

MULIGHET FOR UTVIDELSE

Per nå er det to ledige lokaler i senteret. Med tilflytting og befolkningsvekst i kommunen, kan tiden komme hvor senteret må utvide.
- Thon-gruppen jobber med areal, og har god kontroll på det. De følger med, og når den tiden kommer, er vi der, sier Kristengård.

MØTEPLASS

Kristengård forteller at de jobber mye med å skape aktivitet rundt senteret. Hun mener det er viktig at folk får en tilknytning til stedet.
- Vi vil at senteret skal være en viktig møteplass hvor folk trives, sier hun.
Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.