• ANNONSE. Eidsvold Blad 11.12.1967
  • ANNONSE. Eidsvold Blad 08.12.1942.
  • ANNONSE. Eidsvold Blad 12.12.1917.
  • ANNONSE. Eidsvold Blad 12.12.1917

FOR 25 ÅR SIDEN

Første kvinne
I 98 år er Eidsvoll Landbruksforening blitt styrt av menn. Nå har ei forkvinne tatt over rattet. Mari Østbye er bare 29 år, men nå skal hun styre den lokale avdelingen av Norges Bondelag fram mot 100 års-jubileet i 1994. (12.12.1992).

Til Rosenborg
Tidligere Eidsvold Turn-spiller, Ole Einar «Ollie» Martinsen, forlater Kongsvinger IL til fordel for Rosenborg. (12.12.1992).

FOR 50 ÅR SIDEN

Nytt sykehus
Akershus fylkesting understreket i går fjorårs-vedtaket om at det skal bygges nytt sykehus i Eidsvoll. Bare to representanter stemte mot forslag. (08.12.1967).

Brann i fly på Aur
Et 6-seters Dornier-fly tilhørende Kjeller flyklubb kom lørdag ettermiddag i brann ved Aur ved Trandum. Flygeren, major M. J. Thyvold, kom seg ut av maskinen , som sto på bakken. (11.12.1967).

FOR 75 ÅR SIDEN

Fylkesmønstring
Nasjonal Samlings fylkesmønstring i Trondheim ble en kraftig demonstrasjon av bevegelsens sterke posisjon og stadige fremgang i Trøndelagsfylkene. (08.12.1942).

Krav om erstatning
Det er under forberedelse en sak om nytt krav på erstatning for ødelagte tømmerplasser på elvestranden ovenfor Svanfossen som følge av den forhøyede oppdemning. (11.12.1942).

FOR 100 ÅR SIDEN

Tsarfamilien
Storhertuginde Tatiana, den anden datter av tsar Nicolai, er flygtet fra Tobolsk via Charbin til Japan og er nu ventende i amerikansk havn en av de første dage. (07.12.1917).

Telefon-selskap
Eidsvold telefonanlæg avholdt mandag sin ordinære generalforsamling. Fællesforslag fra direktionerne i Langseth og Eidsvold telefonforening om sammenslutning av begge selskaper, ble enstemmig vedtat. (07.12.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.