– Det ble litt ampert, og det kan jeg lett forstå. Men jeg tror de som drev dette stedet, vet utmerket godt at det de gjør, er ulovlig, sier direktør i Lotteritilsynet, Atle Hamar til Aftenposten.

Politiet valgte å aksjonere og stenge klubben søndag formiddag etter å ha blitt varslet av Hamar. En hendelse som også ble omtalt av EUB søndag. Da EUB snakket med politiet søndag ettermiddag var beskjeden derfra at 20 personer hadde spilt poker, men at det var uvisst om det var begått lovbrudd.

Lotteritilsyndirektør Hamar mener ifølge Aftenposten at det helt klart skjedde ulovlig spilling på stedet.

Aftenposten skriver at klubben skal ha holdt åpent døgnet rundt for å tiltrekke seg pokerspillere fra det offisielle poker-NM på Gardermoen, hvor flere tusen spillere har deltatt.

– Mange har dratt dit etter å ha blitt slått ut i poker-NM, eller for å spille for mer enn det poker-NM tillater, forteller en kilde til Aftenposten.

Ullensaker lensmannskontor. De bekrefter at saken er under etterforsking, men at det på nåværende tidspunkt ikke har vært noen videre utvikling i den.

Pokerklubben skal ha holdt det gående i Nore forsamlingshus på Nordkisa gjennom hele helgen

Aftenposten skal ha holdt forsamlingshuset under oppsyn gjennom helgen og meldte om stor aktivitet.

I Norge er kun tillatt med organisert poker gjennom poker-NM. Det er også tillatt å spille poker der det ikke er flere enn ti spillere og høyeste innsats per spiller er maks 1.000 kroner. 

Kvinnen som skal ha arrangert pokerklubben nekter å kommentere saken ovenfor Aftenposten. 

Lotteritilsynet har valgt å anmelde saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.