• PÅ PLASS. Brakkene er nå på plass fra "kyllinggården" og nedover mot Vilberg barnehage.

Brakkene er montert på trepilarer som i det hellende terrenget enkelte steder er blitt ganske høye.

Både kommunen, FAU og privatpersoner har reagert på fundamenteringen.

– Vi har bedt entreprenøren om utbedring og dokumentasjon på at brakkene står trygt, sier kommunens prosjektleder Steinar Reinsberg.

– Brakkene skal være sikre før vi tar dem i bruk, forsikrer han.

Hele ungdomsskolen skal etter planen flytte over i brakkene allerede 24. oktober.

– Vi har ikke fått noen tilbakemeldinger som tilsier at flyttingen ikke kan skje som planlagt, men det er ingen krise om det blir noe forsinkelse, sier Reinsberg.

Etter flyttingen kan entreprenøren, Backe Romerike, starte riving av den gamle skolen og forberede nybygg.

Skolen skal utvides fra dagens 335 elever til en kapasitet på 540 elever. Fornyelsen er beregnet å koste 240 millioner kroner. Ny skole skal etter planen stå ferdig våren 2019.

LES OGSÅ: Slik blir nye Vilberg ungdomsskole 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.