Som mange spådde før seriestart er det Eidsvold Turn og Kvik Halden som kjemper i toppen av Norsk Tipping-ligaens avdeling 2.

Det var også en hard batalje som utspilte seg på Myhrer i topp-oppgjøret: 

Allerede før tjuefem minutter var spilt hadde hjemmelagets Stian Teksum og Robin Edvardsen forlatt banen med kneskader.

TI MOT ELLEVE

– Det ble en krig, som forventa. For Robin sin del er nok sesongen over. Det er selvfølgelig vanskelig å si nå, men vi krysser fingrene for at det ikke er like alvorlig for Stian, sier Turn-trener Joakim Dragsten.

Fra sidelinjen fikk han se et Turn-lag som for en sjelden gangs skyld ikke greide å bryte ned motstanderen. Selv ikke da haldenserne ble redusert til ti mann drøyt tjue minutter før slutt maktet Turn å utnytte overtaket.

ANNULLERT SCORING

Magnus Tvedte ankom Myhrer i sommer, og spilte her sin første kamp fra start for blåtrøyene.

Den jessheim-bosatte politimannen trodde han sendte hjemmelaget opp i 1-0 rett før halvtimen var spilt, men ble avvinket for offside etter å ha løpt seg fri og satt ballen i nettet.

– Jeg er usikker på om det var en riktig avgjørelse. Den må jeg se i reprise, for jeg føler ikke at jeg var i offside, sier Tvedte.

Han mener poengdelingen er i favør Turn og ikke Kvik Halden, som fortsatt ligger fire poeng bak eidsvollingene.

– De har litt kniven på strupen med tanke på å holde følge, og burde være mer skuffet over poengdelingen enn oss, understreker han.

VENTER PÅ HØSTSESONGENS FØRSTE SEIER

Myhrer-laget, som inntil forrige seriekamp (borte mot Strømgodset 2) var landets eneste ubeseirede herrelag i de fire øverste divisjonene, har fortsatt til gode å vinne etter sommerferien.

To poeng på de tre første kampene av høstsesongen er likevel ingen krise, fastslår Dragsten med ni serierunder igjen å spille.

– Vi leder fortsatt serien med fire poeng, så dette er kun i våre egne hender. Nå er vi ferdig med de verste kampene av høstsesongen. Vi har bra nok kvalitet i laget til at den neste trepoengeren er like om hjørnet, men en skal aldri ta noe for gitt her i verden, smiler trønderen.

Han regner med en bra treningsuke før turen går til bortekamp mot Valdres kommende helg. Opplendingene spilte for øvrig uavgjort mot Lørenskog som jakter ni poeng bak Turn. Dermed er det status quo blant ligaens topp tre etter den 17. serierunden.

Kampfakta

  • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
  • Eidsvold Turn – Kvik Halden 0-0
  • Myhrer, 296 tilskuere
  • Dommer: Pål Berg, Furnes Fotball
  • Gule kort: Lars Jørgen Mork, ETF. Björn Berglund, Chinonso Agu, Jiress Suka Suka, Kvik Halden
  • Rødt kort: Chinonso Agu (to gule), Kvik Halden
  • ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen (Robin Hofer Dahl fra 23.), Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie - Markus Furseth, Lars Jørgen Mork, Stian Teksum (Jonatan Teigland fra 19.) – Magnus Tvedte (Piotr Gawecki fra 90.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.