Rundt klokka 22.00 lørdag fikk politiet den første meldinga fra en nabo om en bråkete fest på en adresse i Jessheim.

– Innringer fikk beskjed om å ringe tilbake dersom bråket vedvarte etter klokka 23.00. Det hadde det tydeligvis gjort, så vi reiste til stedet, sier operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst politidistrikt.

EN PERSON ANMELDT 

På adressen fant politiet om lag ti personer som hadde fest. Én av festdeltakerne, en mann i 20-årene fra Ullensaker, skal også ha vært i besittelse av knokejern.

– Han er anmeldt for besittelse av knokejern, i tillegg til at han ble bortvist fra både stedet der festen hadde vært og Jessheim sentrum, sier Willersrud.

LES OGSÅ: 13 personer bortvist fra sentrum

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.