Akershus Høyres nominasjonskomité har sendt ut partiets kandidater til stortingsvalget i 2017.

- Vi er veldig glad for at så mange flinke og engasjerte kandidater har stilt seg til disposisjon. Det finnes mye bra politisk erfaring blant kandidatene og det er en god blanding av kjønn, alder, yrkesbakgrunn og distriktstilhørighet. Vi føler oss trygge på at vi skal klare å sette sammen et sterkt vinnerlag til valget i 2017, sier komitéleder Ketil Nordengen.

Lista fra nominasjonskomiteen danner grunnlag for prøvenominasjoner i kommuneforeningene. Komiteen legger frem sin innstilling 20. oktober. Endelige liste vedtas på nominasjonsmøte 3. november. Dette er de fem kandidatene fra Øvre Romerike:

Mahmood Ahmad, Ullensaker

Christian Bendz, Nannestad

Lars Berge fra Ullensaker

Thomas Sørlien, Hurdal

Tone W. Trøen, Eidsvoll

LES OGSÅ: Har store tanker om Ullensakers fremtid

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.